Gyártók
Abloy
Abloy
Az Abloy a zárak, zárrendszerek, nyílászáró- és zárszerelvények egyik vezető gyártója és világelső az elektromechanikus zárási technológiájú termékek fejlesztésében.
 
Assa Abloy
Assa Abloy
Az ASSA ABLOY a világ vezető vállalata az ajtónyitó megoldások területén. Olyan megoldásokat gyárt, amit lehetséges, hogy Ön is nap mint nap használ, anélkül, hogy tudna róla.
 
Basi
Basi
A német Basi vállalatcsoport 1981 óta a különböző épületekben, cégeknél, intézményekben, lakóparkokban és családi házakban használt intelligens biztonságtechnikai eszközök és zárrendszerek specialistája.
Effeff
Effeff
Az effeff gyárat 1936-ban, finommechanikai és elektrotechnikai műhelyként alapították. Ma világszerte az elektromechanikus zárás és nyitás vezető márkája.
 
Gera
Gera
A német Gera gyár, hivatalosan az Iseo Deutschland GmbH, az innovatív zárbetétek és zárrendszerek fejlesztésére és gyártására specializálódott.
 
Iseo
Iseo
Az ISEO zárgyártó vállalat, saját fejlesztésű bevéső zárai, zárbetétei és egyéb zártechnikai termékei a megbízható működés mellett vonzó megjelenéssel párosulnak.

 

Template title
Template header
Template content