EFFEFF MEDIATOR 65-30 zárfogadó 12V DC, lapos előlappal, univerzális

MEDIATOR zárfogadók

Magas szintű betörésvédelem. A bejárati ajtó éjjel-nappal zárt állapotban van. Védelmet nyújt a betörőkkel és a nem kívánt vendégekkel szemben. Szükség esetén az ajtó kulcsos kapcsolón keresztül nyitva tartható (pl. ha valaki költözik). Az ilyen tartós nyitvatartást azonban csak meghatalmazott személy (pl. a gondnok, illetve az üzemeltető) végezheti. Így senkinek sem kell újra amiatt panaszkodnia, hogy egyes lakók nem törödnek a biztonsággal.

Biztonságos menekülési út. Az folyamatos zárt állapot ellenére a házat belülről mindig el lehet hagyni a bejárati ajtón keresztül. Normál üzemelés és vészhelyzet esetén is - akár kulcs nélkül. A menekülő útvonal biztosításának problémája egyszer és mindenkorra megoldódik. Senkinek sem kell a felelősség miatt aggódnia, ha valaki megsérül.

Magas komfortfokozat. A reteszelt bejárati ajtó kényelmesen, a lakásból is nyitható. Amint az ajtó becsukódik, azonnal bezár (reteszel). Az ajtó szükség esetén nyitva is tartható.

Sokoldalú, ezért keresett: a MEDIATOR mindenhol jól jön.

A MEDIATOR-nak végre sikerült több eltérő érdeknek megfelelnie. Mindezt úgy, hogy az alternatív megoldásokkal összehasonlítva akár 50%-kal kevesebbe kerül. Emiatt ez a zár több célcsoportot is érdekelhet: biztonságtechnikai szaküzletek, telepítők, ingatlanüzemeltetők, családi házak tulajdonosai, lakástulajdonosok, orvosi rendelők, építészek és tervezők.

Zárfogadók egy ponton záródó MEDIATOR zárakhoz.
Zárfogadók három ponton záródó MEDIATOR zárakhoz.
Template title
Template header
Template content