EFFEFF MEDIATOR 609-102PZ bevéső zár, 92/30/24, szögletes

MEDIATOR ajtózárak

A társasházak legfőbb problémája: esténként bezárják a bejárati ajtó, vagy ne? A tárasaházak bejárati ajtaja mindig problémát okoz. Egyrészt a ház üzemeltetőjének, másrészt a lakóknak. Az egyik mindig bezárná az ajtót, a másik soha. Egyeseknek ez teljesen mindegy. Végső soron vita van a házban.

Magas szintű betörésvédelem. A bejárati ajtó éjjel-nappal zárt állapotban van. Védelmet nyújt a betörőkkel és a nem kívánt vendégekkel szemben. Szükség esetén az ajtó kulcsos kapcsolón keresztül nyitva tartható (pl. ha valaki költözik). Az ilyen tartós nyitvatartást azonban csak meghatalmazott személy (pl. a gondnok, illetve az üzemeltető) végezheti. Így senkinek sem kell újra amiatt panaszkodnia, hogy egyes lakók nem törödnek a biztonsággal.

Biztonságos menekülési út. Az folyamatos zárt állapot ellenére a házat belülről mindig el lehet hagyni a bejárati ajtón keresztül. Normál üzemelés és vészhelyzet esetén is - akár kulcs nélkül. A menekülő útvonal biztosításának problémája egyszer és mindenkorra megoldódik. Senkinek sem kell a felelősség miatt aggódnia, ha valaki megsérül.

Magas komfortfokozat. A reteszelt bejárati ajtó kényelmesen, a lakásból is nyitható. Amint az ajtó becsukódik, azonnal bezár (reteszel). Az ajtó szükség esetén nyitva is tartható.

Sokoldalú, ezért keresett: a MEDIATOR mindenhol jól jön.

A MEDIATOR-nak végre sikerült több eltérő érdeknek megfelelnie. Mindezt úgy, hogy az alternatív megoldásokkal összehasonlítva akár 50%-kal kevesebbe kerül. Emiatt ez a zár több célcsoportot is érdekelhet: biztonságtechnikai szaküzletek, telepítők, ingatlanüzemeltetők, családi házak tulajdonosai, lakástulajdonosok, orvosi rendelők, építészek és tervezők.

Template title
Template header
Template content