EFFEFF MEDIATOR 65-30 zárfogadó 12V DC, lapos előlappal, univerzális

MEDIATOR biztonsági zárak

Tökéletes zár megoldás társasházak bejárati ajtajához.

A társasházak legfőbb problémája: esténként bezárják a bejárati ajtó, vagy ne? A társasaházak bejárati ajtaja mindig problémát okoz. Egyrészt a ház üzemeltetőjének, másrészt a lakóknak. Az egyik mindig bezárná az ajtót, a másik soha. Egyeseknek ez teljesen mindegy. Végső soron vita van a házban.

De figyelem: Nem az emberi érzékenység nyugtalanító! Sokkal inkább a lakók és a lakások biztonsága és a felelősség kérdése.
A fő bejárati ajtó hatással van az életminőségre is. Bezárja a bejárati ajtót, vagy sem? Milyen szempontokat kell figyelembe venni?
Akinek a válasza "igen", biztonságot akar. Biztonságot a betolakodókkal és nem kívánt látogatókkal szemben. Nem szabad ezt sem elfelejteni: aki előírás szerint zár, teljes biztosítói védelmet élvez.
De a biztonságnak azt is jelentenie kell, hogy a házat épségben le lehessen hagyni. És nem csak veszély esetén. Aki ezzel ért inkább egyet, a válasza "nem" lesz. Mert ha a bejárati ajtó zárva van, kulcs nélkül senki sem hagyhatja el a házat.Ez végzetes lehet veszély esetén és kényelmetlen a mindennapokban.
Mi a megoldás?

MEDIATOR, a tökéletes kombináció: jó betörésvédelem, biztos menekülési útvonal és magas komfort szint. A MEDIATOR egyedülálló és tökéletes megoldás a társasházak főbejárati ajtajához: önreteszelő vészkijárati ajtózár elektromos zárfogadóval. Egy megoldás, ami a biztonsági elvárásoknak és a kényelmi szempontoknak is maradéktalanul megfelel. Végre nyugalom lehet a házban. Nyugodtak lehetnek a lakók és az üzemeltető is.

Gyorsan, egyszerűen és kifejezetten költséghatékonyan szerelhető fel a bejárati ajtóra (akár új-, akár átszerelésről van szó). Az eddig megoldatlan probléma a MEDIATOR-ral megoldódik.

Template title
Template header
Template content