Basi
 
 
Hozzáértő partner

A mönchengladbachi székhelyű német Basi vállaltcsoport 1981 óta a különböző épületekben, cégeknél, intézményekben, lakóparkokban és családi házakban használt intelligens biztonságtechnikai eszközök és zárrendszerek specialistája.

A Basi a szaküzleteken keresztül jól bevált, minőségi biztonságtechnikai termékeket, bevéső zárakat, zárbetéteket, zárpajzsokat, nyerskulcsokat és speciális eszközöket tartalmazó termékválasztékot kínál a vásárlóknak.

A széles termékválasztékból adódóan a legtöbb igényre a Basi képes megfelelő megoldást nyújtani.

 
 
Tevékenység

A Basi vállalat Intelligens biztonságtechnikai eszközök és zárrendszerek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Reteszek, zárak, másodzárak, ajtó- és ablakszerelvények, mechanikus kiegészítők, ajtótechnikai eszközök, értékvédelemi termékek, bicikli- és motorzárak, nyitástechnikai eszközök, nyerskulcsok és kulcsmásoló gépek közvetlen szállítója.

Az egyszerűbb termékeken kívül a Basi zárrendszereket is kínál. A zárrendszerek az épületek, cégek, intézmények, lakóparkok és családi házak intelligens biztonsági rendszereinek központi építőkövei. Az alapvetően mechanikus megoldások ma már elektronikus funkciókkal bővíthetők.

A nagy raktárkapacitás, kifinomult logisztika és képzett munkatársak révén a megrendelések gyorsan, megbízhatóan és rugalmasan kerülnek világszerte feldolgozásra és kiszállításra.

A Basi célja a vevői elégedettség elérése, tökéletes szervizszolgáltatással és teljes körű támogatással.
A gyár

A Basi magas technikai színvonalú zárrendszereket, magas minőségi előírások figyelembevételével gyárt.

Az intelligens biztonsági megoldások alapjaként a szabványosított, házon belüli gyártási ciklusú termelés, a jó minőségű alapanyagok használata, a többlépcsős minőség-ellenőrzés, a zárrendszer teljes körű dokumentálása és a kellő időben történő szállítás szolgál.

 
 
 
Fejlesztés

A fejlesztési részleg mindig új, innovatív, magas technikai színvonalat képviselő megoldásokat keres. Pontosan ez a törekvés és hozzáértés az, amit ma már világszerte több mint 10 000 ügyfél értékel.
 
Logisztika

A Basi igen jelentős raktárkészlettel dolgozik. A 4 500 négyzetméteres raktárban tárolt több mint 25 000 termék kifinomult logisztikával párosítva, just-in-time rendszerben jut el a vevőkhöz.

A nagy raktárkapacitás, kifinomult logisztika és képzett munkatársak révén a Basi termékek gyorsan, megbízhatóan és rugalmasan kerülnek világszerte feldolgozásra és kiszállításra.

 
Minőségbiztosítás

A jó minőségű biztonsági megoldások alapját szabványosított gyártásból származó termékek, jó minőségű alapanyagok és a többlépcsős minőség-ellenőrzés adja. Ezeket az elveket a Basi vállalatnál is következetesen alkalmazzák.

 

Template title
Template header
Template content