Effeff
 
A cégről
Az effeff gyárat 1936-ban, finommechanikai és elektrotechnikai műhelyként alapították. Ma világszerte az elektromechanikus zárás és nyitás vezető márkája. Székhelye Németországban, Albstadtban található.

A cég a gazdag hagyományokkal rendelkező effeff és Ikon márkák nagy értékű és sokoldalú, a magán, üzleti és állami szférában egyaránt alkalmazott termékeinek fejlesztője, gyártója és forgalmazója.

Az effeff ma az Assa Abloy csoport tagja.

 
 
Tevékenység

Az effeff márkához elektromos zárfogadók, elektromos reteszek, biztonsági bevéső zárak, beléptető rendszerek, elektromágnesek, ajtótartók és menekülő útvonalra tervezett termékek tartoznak, amik ma már több mint 75 országban gondoskodnak a biztonságról és a kényelemről.

A gyár legismertebb és legelterjedtebb termékei az elektromos zárfogadók, illetve elengedő zárak. Az effeff ezeknek a termékeknek a fejlesztésével és gyártásával kezdte tevékenységét, ez a terület ma is az egyik legerősebb.
A sokszínű termékválaszték a legkülönbözőbb telepítési körülmények esetén is jól alkalmazható megoldásokat kínál. Az elektromos zárfogadók funkcionalitásának fejlesztésében az effeff mindig is élen járt, irányt mutatva az iparágnak és a versenytársaknak.

A gyár többi termékcsoportja a zárfogadóknál jól megszokott minőség mentén fejlődött, így akár pánik funkciós elektromechanikus bevéső zárról, akár ajtótartó mágnesről, akár a társasházakban használatos MEDIATOR zárakról van szó az effeff termékek mindig megbízható működést garantálnak.

A gyárak

Az effeff termékek gyártása ma is Albstadtban, Németországban folyik. A gyártóüzemben modern körülmények között precíziós gyártással készülnek az elektromechanikus és elektromotoros zárak, elektromágnesek és kiegészítők.

Az Ikon márka termékeit Berlinben, szintén a jól megszokott német minőségben gyártják.

 

 
 
 
Fejlesztés

Az effeff innovációs képességét termékeinek sikere jól példázza. A kor kihívásainak megfelelő effeff termékek átgondolt koncepciók alapján, gondos tervezés és kivitelezés útján készülnek.


Minősítések

A minőségbiztosítási- és környezetvédelmi rendszerek bevezetésével és az azzal járó, az üzemi- és üzleti folyamatokat érintő optimalizálással az Assa Abloy Biztonságtechnika GmbH azt a célt tűzte ki, hogy munkatársainak elégedettségét, a termékminőséget és a vevői elégedettséget tovább növeljék.
Az Assa Abloy Biztonságtechnika GmbH DIN EN ISO 9001 és DIN EN ISO 14001 minősítéssel, illetve Elkötelezettség a Kiválóságért bizonyítvánnyal, AEO és Go Green minősítéssel rendelkezik.

Az effeff (Assa Abloy Biztonságtechnika GmbH) az ASSA ABLOY csoport tagja.

 

Template title
Template header
Template content