Gera
 
 
A cégről

A német Gera Schloßsicherungen GmbH gyár, ma már hivatalosan az Iseo Deutschland GmbH, 1978-ban kezdett zárak előállításával foglalkozni Gera városában.

Az innovatív zárbetétek és zárrendszerek fejlesztésére és gyártására specializálódott.

A Gera rendszerek folyamatos továbbfejlesztése és új megoldások keresése a gyár munkatársainak belső késztetésből fakad.

Számos nemzetközi szabadalom tulajdonosaként a Gera gyár rendszerei az ügyfelek által megkívánt kizárólagosságot és kiemelkedő biztonságot nyújtják.

 
 
Tevékenység

A Gera vállalat első sorban zárbetétek es zárrendszerek gyártásával foglalkozik. Termékeit a vasáru kereskedők és a lakossági ügyfelek is egyaránt előszeretettel vásárolják.

A Gera gyár filozófiája szerint kiemelten ügyel a termékek megbízható működésére és minőségére. Folyamatos innovációra törekszik, amely innovációk a már meglévő rendszereit támogatják és egészítik ki.

A Gera gyárat 2004-ben felvásárolta az olasz Iseo csoport. 2008-tól a Gera cég hivatalos neve Iseo Deutschland GmbH. A Gera márkanév továbbra is létezik. Az Iseo csoport aktív és passzív elemekkel felszerelt biztonsági rendszereket fejleszt és gyárt.

A gyár

A Gera gyártóüzem a kezdetek óta Németországban, Gera településen működik. Itt folyik a jó minőségű alkatrészek gyártása és összeszerelése is.

 
 
 
Fejlesztés

A Gera fejlesztési tevékenysége révén számos védjegy és szabadalom tulajdonosa. Magas minőségű zárbetéteinek legtöbbje egyedi megoldású csapkialakítással rendelkezik. A legújabb fejlesztéseknél mindig ügyelnek rá, hogy a korábbi rendszerekkel az új megoldások is kompatibilisek maradjanak.

 

Template title
Template header
Template content