Iseo
 
A cégről

Az 1969-ben Pisogne településen alapított ISEO Serrature s.p.a. zárgyártó vállalat ma már ISEO csoport néven működik és több tagvállalattal rendelkezik.

Saját fejlesztésű bevéső zárai, zárbetétei és egyéb zártechnikai termékei a megbízható működés mellett vonzó megjelenéssel párosulnak. Termékei között egyszerűbb kivitelű és összetettebb felépítésű zárakat is találni.

Az Iseo vállalat mai napig hű hagyományaihoz és elkötelezett a zárgyártás hivatásszerű folytatása mellett.

 
 
Tevékenység és termékek

Az Iseo mechanikus és mechatronikus zárbetéteket, biztonsági bevéső zárakat, nagybiztonságú zárakat, pánikzárakat, ajtócsukókat, másodzárakat, illetve lakatokat gyárt és forgalmaz világszerte. Az Iseo csoport leányvállalatain keresztül Európában, a Közel- és Távol-Keleten, Latin-Amerikában és 2009 óta Kínában is aktív.

A vállalat célja, hogy olyan ajtókhoz használható zárrendszereket fejlesszen, gyártson és forgalmazzon, amelyek egyesítik a biztonságot és a felhasználóbarát funkcionalitást, megfelelnek a hatóságok és a telepítők által meghatározott technikai specifikációknak, illetve szabványoknak és hogy az elosztási hálózatnak biztosítson minden szükséges technikai és kereskedelmi támogatást.
A gyárAz Iseo csoport tagvállalatai révén több országban is rendelkezik gyártóüzemmel. A szabványosítási törekvésnek köszönhetően az üzemekben a legkorszerűbb berendezésekkel és elvek szerint folyik a gyártás.

A cég központja ma is Olaszországban, Pisogne városában található.
 
 
 
Történet

Az olasz Iseo Serrature s.p.a. Guiseppe Facchinetti kivételes vállalkozói szelleméből született 1969-ben Pisogne városában. Az észak-olaszországi Iseo tó melletti településen a gyár zárakat, zárbetéteket és lakatokat állított elő. A cég a közelben fekvő tóról kapta a nevét. Az Iseo mély gyökereit megőrizve hű maradt saját területéhez és az alapító család hivatásához, a gyártáshoz.

1998-ban az alapító fia, Evaristo Facchinetti a fejlesztés új fázisába kezdve megalapította az Iseo csoportot. A növekedési stratégia két elemre fókuszált. A méretre, mert egy versenyző piacon ennek van jelentősége, illetve az emberi tényezőre, mert a vállalkozó szellem egy csoport középpontja.
 
Fejlesztés

Az új termékek kifejlesztése mellet az ISEO nagy hangsúlyt fektet meglévő termékeinek továbbfejlesztésére is.

A mechanikus, illetve elektronikus megbízhatóság mellet zárjaikra a nagy ellenállású felépítés és a felületre szerelt termékeknél díjnyertes olasz dizájn jellemző.

Azért, hogy a zárak, illetve szerelvények ne csak biztonságosak, hanem szépek is lehessenek.
 
Minőségbiztosítás

Az Iseo egyik legfontosabb célja mindig is teljesítményének folyamatos javítása volt. A munkatársak felelős részvételének köszönhetően a vállalat olyan fontos minősítéseket szerzett meg, amelyek bizonyítják egy integrált menedzsment rendszer jelenlétét. Ez a rendszer garantálja a termékek és szolgáltatások minőségét, a dolgozók biztonságát és a környezet tiszteletét.

Az ISEO csoport ISO 9001, ISO 14001 és OHSAS 18001 minősítéssel is rendelkezik.

 

 

Template title
Template header
Template content