Történet
A zárak cégünk történetében elfoglalt helye. A legfontosabb állomások.
A kezdetektől máig, ismerje meg zárakhoz kapcsolódó történetünket!

Zártalon honlap és webshop

Tematikus honlapunk általános célja az általunk kínált termékek bemutatása, a tájékoztatás, a megfelelő termék kiválasztásának elősegítése, a tervezési, beszerzési döntések megkönnyítése, illetve meglévő és leendő vásárlóink kiszolgálása.

A ZÁRTALON honlapon található termékeket cégünk viszonteladóknak és végfelhasználóknak kínálja. Munkatársaink készséggel adnak felvilágosítást az Önhöz legközelebb eső viszonteladónk elérhetőségéről.

A baloldali termékkatalógus menüsor a termékek fő csoportjait mutatja. Ezek a csoportok alcsoportokra bomlanak. Az alcsoportokon belül a terméksorozatokat, végül az egyes modellek termékoldalát láthatja. Egy terméksorozatot, illetve terméket, modellt kiválasztva a sorozat, modell tulajdonságainak leírása, illetve a sorozat tagjai táblázatban jelennek meg. Ugyanazon terméksorozat tagjai, egy-egy paraméterük kivételével, a legtöbb esetben mindenben megegyeznek.

A terméktáblákban az adott termék elérhetőségéről is talál információt. A zöld színű ikonnal jelzett termékekhez azonnal, a narancs ikonnal jelzett termékekhez változó szállítási határidővel juthat hozzá.

Kellemes és hasznos böngészést kívánunk!

 

Template title
Template header
Template content