ABLOY EL 567 tpz elektromechanikus bevéső zár 72/55/24 (C,F)
ABLOY EL 567 tpz elektromechanikus bevéső zár 72/55/24 (C,F) ABLOY EL 567 tpz elektromechanikus bevéső zár 72/55/24 (C,F) méretezett rajz

Abloy EL 567 elektromechanikus bevéső zár

Abloy

Az Abloy több ponton záródó kilincsvezérelt (szolenoid) bevéső zárak többféle funkcionalitással és a státuszjelzések átfogó csoportjával rendelkeznek. A több ponton záródó zárak az egy ponton záródó változatokon alapulnak, további két kiegészítő kampós zárnyelvű zártesttel szereltek.

Ezeket a zárakat üzlethelyiségek, középületek, kórházak, stb. helyiségeinek beltéri ajtajaiban ajánlott használni. Tipikusan biztonsági, tűzgátló ajtókban és tárolóhelyiségek, műszaki karbantartó helyiségek közepes forgalmú ajtajaiban találkozhat velük.

Normál beépítési mélységű zárak, ajtólapos fa- és fém ajtókba történő beépítésre.
Ezek a zárak osztott kilincsdióval rendelkeznek, kilincs-kilincses zárpajzzsal használhatók.

Ezek a kilincsvezérelt zárak munkáramú, vagy szünetáramú működéssel is használhatók. Munkaáramú működésnél, a vezérelt kilinccsel feszültségadáskor a zár nyitható, feszültség nélkül nem. Szünetáramű működésnél az elektromos funkció ennek a fordítottja.
A kilincsek külön vezérelhetők.
Mechanikusan, a zárbetéten keresztül az ajtó mindig nyitható.

Ez a kilincsvezérelt zár leginkább közepes forgalmú ajtókban való használatra alkalmas. A zár elektromosan vezérelhető beléptető rendszerrel, időzítővel, billentyűzettel, vagy nyomógombbal.
Használhatók minősített tűzgátló ajtókban.

Ajtóautomatikával együtt ezek a zárak nem használhatók.

Származási hely Finnország
Márka ABLOY

Jellemzők:

Template title
Template header
Template content