EFFEFF 509X elektromotoros bevéső zár, 12-24V DC, 92/30/24
EFFEFF 509X elektromotoros bevéső zár, 12-24V DC, 92/30/24 EFFEFF 509X elektromotoros bevéső zár, 12-24V DC, 92/30/24 méretezett rajz

effeff 509X 92 elektromotoros bevéső zár

Effeff

Az elektromotoros bevéső zárak kiválóan használhatók az objektumokban. Önreteszelésükkel nagyobb biztonságot nyújtanak, vészhelyzetben a pánikfunkciónak köszönhetően az ajtók nyithatók és az elektromos vezérlésnek köszönhetően használatuk kényelmesebb.

Kis beépítési mélységű zárak, keskeny profilú ajtókba történő beépítésre.

Forgóajtókkal is kombinálhatók, tűzgátló ajtókba, vagy a DIN EN 1125 és DIN EN 179 szabványok előírásai szerinti ajtókba is beépíthetők.
Az elektromotoros záraknál a nyitáshoz nincs szükség kívülről manuális működtetésre. A motoros elektromos zárakhoz gombos-kilincses zárpajzsok használatosak (kívül fogantyú vagy gomb, belül kilincs), a zárak átmenő kilincsdióval rendelkeznek.

A beépített felügyeleti érintkezőknek köszönhetően a zár állapota lekérdezhető. Érintkezők: retesz kint / retesz bent; vezérlőnyelv; kilincsvezérlés; szabotázs-csúszka; zárbetét.
Ezek a zárak a munkaáramú elvnek megfelelően működnek és áramkimaradás esetén reteszelt állapotban maradnak. Ilyenkor az ajtók csak a zárbetéten keresztül, vagy belülről, kilinccsel niythatók.

Származási hely Németország
Márka EFFEFF

Jellemzők:

Template title
Template header
Template content