EFFEFF 519L42 elektromotoros bevéső zár, 24V 100%ED, 92/35, D
EFFEFF 519L42 elektromotoros bevéső zár, 24V 100%ED, 92/35, D EFFEFF 519E42F elektromotoros bevéső zár, 24V 100%ED, 92/35, D méretezett rajz

effeff 519E42F elektromotoros bevéső zár

Effeff

Az elektromotoros bevéső zárak kiválóan használhatók az objektumokban. Önreteszelésükkel nagyobb biztonságot nyújtanak, vészhelyzetben a pánikfunkciónak köszönhetően az ajtók nyithatók és az elektromos vezérlésnek köszönhetően használatuk kényelmesebb.

Az effeff 519E sorozat beépített vezérlő elektronikával rendelkezik.
Több ponton záródó változat.

Forgóajtókkal is kombinálhatók, tűzgátló ajtókba, vagy a DIN EN 1125 és DIN EN 179 szabványok előírásai szerinti ajtókba is beépíthetők.
Az elektromotoros záraknál a nyitáshoz nincs szükség kívülről manuális működtetésre. A motoros elektromos zárakhoz gombos-kilincses zárpajzsok használatosak (kívül fogantyú vagy gomb, belül kilincs), a zárak átmenő kilincsdióval rendelkeznek.

A beépített felügyeleti érintkezőknek köszönhetően a zár állapota lekérdezhető. Érintkezők: retesz kint / retesz bent; vezérlőnyelv; kilincsvezérlés; szabotázs-csúszka; zárbetét.
Ezek a zárak a munkaáramú elvnek megfelelően működnek és áramkimaradás esetén reteszelt állapotban maradnak. Ilyenkor az ajtók csak a zárbetéten keresztül, vagy belülről, kilinccsel niythatók.

Munkaáramú működés. Feszültség alatt a zár nyit, feszültség nélkül zárt állapotban van.
Előlap nélkül. Mechanikus zárnyelvvel.
24V DC. Balos vagy jobbos.

Származási hely Németország
Márka EFFEFF

Jellemzők:

Template title
Template header
Template content