EFFEFF 529X tpz elektromotoros bevéső zár, 12-24V DC, 92/30/24
EFFEFF 529X tpz elektromotoros bevéső zár, 12-24V DC, 92/30/24 EFFEFF 529X tpz elektromotoros bevéső zár, 12-24V DC, 92/30/24 méretezett rajz

effeff 529X 92 elektromotoros bevéső zár

Effeff

Az elektromotoros bevéső zárak kiválóan használhatók az objektumokban. Önreteszelésükkel nagyobb biztonságot nyújtanak, vészhelyzetben a pánikfunkciónak köszönhetően az ajtók nyithatók és az elektromos vezérlésnek köszönhetően használatuk kényelmesebb.
Több ponton záródó kivitel.

Kis beépítési mélységű zárak, keskeny profilú ajtókba történő beépítésre.

Forgóajtókkal is kombinálhatók, tűzgátló ajtókba, vagy a DIN EN 1125 és DIN EN 179 szabványok előírásai szerinti ajtókba is beépíthetők.
Az elektromotoros záraknál a nyitáshoz nincs szükség kívülről manuális működtetésre. A motoros elektromos zárakhoz gombos-kilincses zárpajzsok használatosak (kívül fogantyú vagy gomb, belül kilincs), a zárak átmenő kilincsdióval rendelkeznek.

A beépített felügyeleti érintkezőknek köszönhetően a zár állapota lekérdezhető. Érintkezők: retesz kint / retesz bent; vezérlőnyelv; kilincsvezérlés; szabotázs-csúszka; zárbetét.
Ezek a zárak a munkaáramú elvnek megfelelően működnek és áramkimaradás esetén reteszelt állapotban maradnak. Ilyenkor az ajtók csak a zárbetéten keresztül, vagy belülről, kilinccsel niythatók.

Származási hely Németország
Márka EFFEFF

Jellemzők:

Template title
Template header
Template content