ABLOY EL 460 elektromechanikus bevéső zár 92/30/28 (D)
ABLOY EL 460 elektromechanikus bevéső zár 92/30/28 (D) ABLOY EL 460 elektromechanikus bevéső zár 92/30/28 (D) méretezett rajz

Abloy EL 460-28 elektromechanikus bevéső zár

Abloy

Ezeket a zárakat üzlethelyiségek, középületek, kórházak, oktatási intézmények helyiségeinek beltéri ajtajaiban ajánlott használni.
Tipikusan irodák, tárgyalók, tárolóhelyiségek, műszaki karbantartó helyiségek, orvosi rendelők ajtajaiban, illetve közepes forgalmú tűzgátló ajtókban találkozhat velük.

28 mm széles előlap.

Kis beépítési mélységű zárak, keskeny profilú ajtókba történő beépítésre.
Ezek a zárak osztott kilincsdióval rendelkeznek, így kilincs-kilincses zárpajzzsal használhatók (belül kilincs vagy pánikrúd, kívül kilincs).

Ezek a kilincsvezérelt zárak munkáramú, vagy szünetáramú működéssel is használhatók. Munkaáramú működésnél, a vezérelt kilinccsel feszültségadáskor a zár nyitható, feszültség nélkül nem. Szünetáramű működésnél az elektromos funkció ennek a fordítottja.
A kilincsvezérlés csak a külső kilincsre vonatkozik. A belső kilinccsel az ajtó mindig nyitható. Mechanikusan, a zárbetéten keresztül az ajtó mindig nyitható.

Ez a kilincsvezérelt zár leginkább közepes forgalmú ajtókban való használatra alkalmas. A zár elektromosan vezérelhető beléptető rendszerrel, időzítővel, billentyűzettel, vagy nyomógombbal.
Használhatók vészkijárati és minősített tűzgátló ajtókban is (EN).

Ajtóautomatikával együtt ezek a zárak nem használhatók.

Származási hely Finnország
Márka ABLOY

Jellemzők:

Template title
Template header
Template content