ABLOY EL 466 tpz elektromechanikus bevéső zár 92/30/24 (F)
ABLOY EL 466 tpz elektromechanikus bevéső zár 92/30/24 (F) ABLOY EL 466 tpz elektromechanikus bevéső zár 92/30/24 (F) méretezett rajz

Abloy EL 466 elektromechanikus bevéső zár

Abloy

Az Abloy több ponton záródó kilincsvezérelt (szolenoid) bevéső zárak többféle funkcionalitással és a státuszjelzések átfogó csoportjával rendelkeznek. A több ponton záródó zárak az egy ponton záródó változatokon alapulnak, további két kiegészítő kampós zárnyelvű zártesttel szereltek.

Ezeket a zárakat üzlethelyiségek, középületek, kórházak, stb. helyiségeinek beltéri ajtajaiban ajánlott használni. Tipikusan biztonsági, tűzgátló ajtókban és tárolóhelyiségek, műszaki karbantartó helyiségek közepes forgalmú ajtajaiban találkozhat velük.

Kis beépítési mélységű zárak, keskeny profilú ajtókba történő beépítésre.
Ezek a zárak osztott kilincsdióval rendelkeznek, így kilincs-kilincses zárpajzzsal használhatók (belül kilincs vagy pánikrúd, kívül kilincs).

Ezek a kilincsvezérelt zárak munkáramú, vagy szünetáramú működéssel is használhatók. Munkaáramú működésnél, a vezérelt kilinccsel feszültségadáskor a zár nyitható, feszültség nélkül nem. Szünetáramű működésnél az elektromos funkció ennek a fordítottja.
A kilincsvezérlés csak a külső kilincsre vonatkozik. A belső kilinccsel az ajtó mindig nyitható. Mechanikusan, a zárbetéten keresztül az ajtó mindig nyitható.

Ez a kilincsvezérelt zár leginkább közepes forgalmú ajtókban való használatra alkalmas. A zár elektromosan vezérelhető beléptető rendszerrel, időzítővel, billentyűzettel, vagy nyomógombbal.
Használhatók vészkijárati és minősített tűzgátló ajtókban is (EN).

Ajtóautomatikával együtt ezek a zárak nem használhatók.

Származási hely Finnország
Márka ABLOY

Jellemzők:

Template title
Template header
Template content